Waterkracht

Logo van Waterkracht
 

Waterkracht: fabrikant van proffessionele hogedrukmachines en -installaties

Waterkracht uit Varsseveld importeert, ontwerpt en fabriceert professionele hogedrukreinigingsmachines en -installaties. De jarenlange ervaring (ruim 40 jaar), het uitgebreide assortiment en het uit voorraad leveren maakt Waterkracht niet alleen de specialist voor het oplossen van hogedrukreiningingsvraagstukken, maar ook een totaalleverancier. Kijk op de website voor meer informatie.
 
 
Het hoofdkantoor van Waterkracht te Varsseveld, AchterhoekHogedrukreinigings machine met patent op heet water techniekHogedrukreinigingsapparatuur ingebouwd in werkbus
 
 

Waterkracht is marktleider op het gebied van hoge-druk installaties

Waterkracht is in Nederland dé specialist op het gebied van hogedrukreinigingsapparatuur en effectieve reinigingsoplossingen. Ze ontwerpen, produceren, leveren en servicen hun apparatuur. Waterkracht levert onder andere hogedrukreinigers, stationaire reinigingssystemen, mobiele reinigingsunits, MEGA hogedruksystemen, pompen, floorcare systemen, beregeningssystemen, rioolinspectiesystemen & accessoires voor alle geleverde systemen. 
 
 

Stageopdrachten en afstudeeropdrachten uitgevoerd bij Waterkracht

De afgelopen jaren hebben studenten allemaal verschillende opdrachten uitgevoerd bij Waterkracht. Zo heeft een Industrieel Product Ontwerpen (IPO) student onderzoek gedaan naar kunststof behuizingen (ipv metaal), is er een onderzoek uitgevoerd naar de klantorderprocessen en werden er marktonderzoeken uitgevoerd. Afgelopen periode is de mogelijkheid onderzocht om het magazijn te automatiseren. Ook is een Human Talent Development (HTD) studente; uitstroom van Human Resource Management (HRM) bezig geweest met de functiebeschrijvingen binnen Waterkracht.
 
Zie hieronder een tweetal video's van producten die Waterkracht produceert en verkoopt. De Hot Aqua Blaster is een High Pressure systeem in aanhangervorm met gepatenteerd kokend heetwater techniek. De WeedMaster S is een professionele heetwater onkruidbestrijder voor het mileuvriendelijk verwijderen van onkruid. 
 
 

 

Stage lopen of afstuderen bij Waterkracht in Varsseveld?

Ben jij enthousiast over Waterkracht en ben jij de geschikte student die Waterkracht zoekt? Kijk dan welke opdracht bij jou past!
 

 

Wil je meer weten over Waterkracht? Ga dan naar de website van Waterkracht!