Waar bent u naar op zoek?
Meest gezochte items
17 oktober 2024

Nieuwe lichting studenten!

Bij Innovar zijn we trots op onze groep studenten van dit studiejaar!

Vorige maand zijn de 29 studenten begonnen aan hun uitdagende stage- of afstudeeropdracht. Ze zijn te vinden bij onze bedrijven: Van Raam, Waterkracht en Contour AS.

Maar dat is nog niet alles: ze hebben ook al meerdere lunchbijeenkomsten gevolgd waarin ze belangrijke vaardigheden ontwikkelen die hen helpen in hun toekomstige carrière. De eerste bijeenkomst stond volledig in het teken van kennismaking. Dit was een uitstekende kans voor de studenten om elkaar beter te leren kennen en contacten te leggen.

In de daaropvolgende bijeenkomsten zijn onderwerpen behandeld zoals cv-training, het schrijven van een projectvoorstel (PVA) en solliciteren. Deze sessies worden geleid door de hubmanager, die haar kennis en praktische tips deelt. Op deze manier krijgen de studenten niet alleen theoretische inzichten, maar ook handvatten die ze direct kunnen toepassen in hun werk en studies.

De informele insteek van deze lunchbijeenkomsten zorgt voor een gezellige sfeer, terwijl ze tegelijkertijd leerzaam zijn! Voor de komende weken staan er nog veel meer interessante trainingen op het programma.

We kijken uit naar de volgende lunchbijeenkomsten!