Innovar op de Talententuin 2016

Innovar op de Talententuin 2016

Morgen is het weer zover: de Talententuin. Innovar is dit jaar wederom van de partij op de Talententuin bij de DRU in Ulft. Ben je op zoek naar een stage bij een toonaangevend bedrijf uit Varsseveld? Dan ben je bij Innovar aan het juiste adres. Contour Advanced Systems, Van Raam en Waterkracht zijn altijd op zoek naar jong talent waarmee zij kunnen blijven innoveren. Innovar staat op de Talententuin wanneer je binnenkomt direct links om de hoek. Innovar heeft een eigen stand waar de bedrijven worden vertegenwoordigd met alle stage- en afstudeeropdrachten van de bedrijven. Mocht je voor de Talententuin al willen weten wat voor een stages en afstudeeropdrachten Innovar heeft, kijk dan op deze site (http://www.innovar.nl). Daarnaast maakt Innovar deel uit van innovatiehub. Die staan direct naast Innovar. Innovar is de oudste bestaande innovatiehub. Download hier de plattegrond om te zien waar je Innovar kan vinden. De Achterhoekse Talententuin, vrijdag 25 november 2016 van 10:30 tot 16:30 uur. Locatie: ICER – DRU Indsutriepark, Hutteweg 32, 7070 AB Ulft. De talententuin biedt onder andere de volgende dingen: 
 
  • Inspirerende en spraakmakende sprekers zoals Humberto Tan;
  • Aanwezigheid van 50 Achterhoekse bedrijven die stages, afstudeeropdrachten en/of startersfuncties aanbieden;          
  • Leerzame workshops en presentaties op het Talentenpodium;  
  • Lezingen over succes in de Achterhoek;
  • Nederlands Kampioen Pitchen, Jour Schoemaker (26 jaar), vertelt over de waarde die een goede pitch hem heeft opgeleverd;
  • Gratis toegang;
  • Ben je benieuwd naar jouw carrièrekansen in de Achterhoek? Kom naar de Talententuin en vind jouw stage, afstudeerstage of startersfunctie. Wil je deelnemen aan de Achterhoekse Talententuin? Bestel dan gratis je kaarten via de site van de Achterhoekse Talenentuin (http://www.talententuinachterhoek.nl/voor-jong-talent/).