ICT Opdrachten bij Van Raam

ICT Opdrachten bij Van Raam

De toekomst van de elektrische fietsen zit hem in de ICT oplossingen en daarom zoekt Van Raam gemotiveerde ICT-ers. Van Raam heeft hiervoor onder andere een viertal stage en/of afstudeeropdrachten uitstaan. Klik op de onderstaande link voor de opdrachten en/of meer informatie. 
 
App ontwikkeling 
Er zal een strategie moeten worden bedacht voor het publiceren van de apps en er moet een prototype platform gebouwd worden die voorziet in de layout, het menu en de communicatie met onze eigen API’s. 
 
Hackbaarheid API Testen
In deze opdracht moet er onderzocht worden hoe Van Raam haar API’s het beste kan beveiligen, op elk denkbaar niveau. Het doel is natuurlijk om hackers op wat voor manier dan ook buiten de deur te houden.  
 
Xamarin app met bluetooth verbinding
Als eerste stap in deze ontwikkeling moet er worden onderzocht of het mogelijk is om met Xamarin een platform onafhankelijke bluetooth verbinding met onze fietsen te maken. De opdracht wordt afgesloten met een werkend prototype waarbij een primitieve app opgeleverd wordt waarmee de fiets verbonden kan worden.  
 
Procesbegeleidingstools
Van Raam wil laten onderzoeken hoe het proces van en rondom het ontwikkelen van de software beter ingericht kan worden. Hierbij valt te denken aan zaken rondom git (huidige manier van source control) en het inrichten van een eigen ontwikkelstraat.