Alweer een Innovar periode voorbij!

Alweer een Innovar periode voorbij!

Op 25 januari vond de laatste Innovar-bijeenkomst van de groep September 2017 - Januari 2018 plaats. Op traditionele wijze gaven alle studenten een korte (maar desalniettemin zeer krachtige) presentatie over hun afgelopen stageperiode. Wat was het probleem dat zij moesten tackelen, wat was hun opdracht, hoe hebben zij dit aangepakt en wat zijn hier voor conclusies en aanbevelingen uitgekomen? Dit presenteerden de studenten onder toeziend oog van de directeuren van de bedrijven en alle studenten van Innovar: in totaal een groep van ruim twintig mensen. De onderwerpen gingen alle kanten op: van een nieuwe lifftafel, naar een elektrotechnische testunit. Van een leveranciersonderzoek, naar een commandowagen van de brandweer. Van nieuwe software binnen SolidWorks (3D tekenprogramma) tot aan de implementatie van een nieuwe montagelijn. Na een kleine twee uur, toen de presentaties tot een einde waren gekomen, was het tijd voor een groepsfoto. Zie hieronder het resultaat! 

 

 

Toen de foto eindelijk was gelukt, na twee camera's te hebben gebruikt, werden alle studenten nog bedankt door de directeuren en persoonlijk bedankt met een tweetal presentjes en een kaart als aandenken. Een van deze presentjes kon direct worden gebruikt om een formulier in te vullen over hun afgelopen stage. Wat waren tops, wat waren tips en hoe vond je de stage over het algemeen? Met deze informatie kan Innovar de stages voor iedereen zo mooi en interessant mogelijk houden.

 

 

Na deze formulieren was het tijd voor misschien wel het hoogtepunt van de dag. Vele hongerige blikken verlangden al een poosje naar de chinees die werd gehaald. Toen deze eindelijk was gearriveerd, kon men niet wachten om te beginnen. Rond half 4 was de laatste bijeenkomst van deze groep ook alweer ten einde en begaven de studenten zich weer 'bedijf-waarts'. Studenten bedankt en hopelijk tot ziens!