Zit er geen gepaste afstudeerstage bij voor jou? Een open sollicitatie is altijd welkom!

Ook al zit er geen gepaste opdracht tussen de vacatures voor jou stage en/of afstuderen, toch is Innovar op zoek naar jou! Waterkracht, Contour en Van Raam zijn áltijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde stagiairs. Stuur daarom altijd jouw open sollicitatie (motivatie, CV en richting van stage/afstuderen) en wie weet kan Innovar wat voor jou betekenen. 

Xamarin app met bluetooth verbinding met de fiets (HBO Informatica)

Onze fietsen zijn uitgerust met een bluetooth chip. Wij hebben nu een app (gemaakt met Cordova) die via bluetooth LE kan verbinden met de fiets. Gebruikers krijgen met deze app extra functionaliteit voor bijvoorbeeld het instellen van de fiets.We willen graag een nieuwe app ontwikkelen met Xamarin. Wij hebben hier zelf geen ervaring mee, maar Xamarin sluit wel beter aan bij ons bedrijf (wij zijn Microsoft georiënteerd).

Xamarin app framework Locatie (HBO Informatica)

Op dit moment heeft Van Raam een app (gemaakt met Cordova) om onder andere instellingen in de elektrische fietsen van Van Raam te kunnen wijzigen. Van Raam wil graag nieuwe apps gaan ontwikkelen met Xamarin. Van Raam heeft hier zelf geen ervaring mee, maar Xamarin sluit wel beter aan bij ons bedrijf (Van Raam is Microsoft georiënteerd).Er zal moeten onderzocht worden hoe Van Raam de huidige app, maar ook de wensen voor toekomstige apps, in een Xamarin vorm kunnen gieten.

Tools om alle processen rondom het ontwikkelen te begeleiden (Informatica)

Van Raam gaat in de toekomst steeds meer eigen IT ontwikkeling uitvoeren. Naast applicaties voor interne afdelingen maakt Van Raam haar eigen API’s en mobiele apps voor haar eindklanten en dealers.Van Raam wil laten onderzoeken hoe het proces van en rondom het ontwikkelen van de software beter ingericht kan worden. Hierbij valt te denken aan zaken rondom git (huidige manier van source control) en het inrichten van een eigen ontwikkelstraat.

Leveranciersonderzoek Waterkracht (IBL, IBMS, LE, CE)

Heb jij interesse om stage te lopen of af te studeren bij een toonaangevend bedrijf op het gebied van hogedrukreiniging en reinigingsoplossingen op maat? Dan is dit de mogelijkheid! Waterkracht wil graag onderzoek doen naar de onderlinge afhankelijkheid met haar leveranciers. Tijdens dit onderzoek zal jij allereerst de Kraljic Matrix invullen voor waterkracht. Hierbij is het van belang wat het afbreukrisico is per leverancier en daar waar nodig per product of productgroep.

Stage afdeling Research & Development (Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of Mechatronica)

Contour Advanced Systems (CAS) is op zoek naar een stagiair voor de afdeling Engineering. CAS is een projectorganisatie en dat betekent dat het werk nooit hetzelfde is. Gedurende je stageperiode werk je aan een eigen opdracht die aansluit bij je opleiding. Bij aanvang van je stage zal in overleg besproken worden welke opdracht je gaat uitvoeren. Dit zal een opdracht zijn voor een project dat op dat moment actueel is. De opdracht wordt zo geformuleerd zodat deze goed aansluit bij jouw wensen en de eisen vanuit jouw opleiding.

Afstudeerstage Elektro (Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of Mechatronica)

Contour Advanced Systems is op zoek naar een student die kan mee ontwerpen aan oplossingen voor complexe Power Distribution en Environmental Control Systems die wij leveren aan defensie en civiele klanten. Hierbij komen vaak aspecten zoals EMC en Environmental condities om de hoek kijken. Vervolgens wordt er ook van de student gevraagd om deze complexe oplossingen uit te werken. Gedurende je stageperiode werk je aan een eigen opdracht die aansluit bij je opleiding. Bij aanvang van je stage zal in overleg besproken worden welke opdracht je gaat uitvoeren.

(Afstudeer)stage Automatisering (Elektrotechniek / Mechatronica)

Contour Advanced Systems is op zoek naar een student die een besturing kan ontwikkelen voor diverse systemen. Hiervoor maakt Contour (meestal) gebruik van een Beckhoff PLC. Er dient een functioneel ontwerp te worden opgesteld waarin het systeem met alle stappen wordt beschreven. Hierin staat bijvoorbeeld beschreven hoe de software en de elektrische componenten met elkaar moeten gaan werken.Het volledige technische ontwerp van de besturing kan vervolgens worden uitgewerkt (flowcharts voor de software, bedradingsschema’s, I/O lijsten enz.).

Innovar op de Talententuin 2016

Morgen is het weer zover: de Talententuin. Innovar is dit jaar wederom van de partij op de Talententuin bij de DRU in Ulft. Ben je op zoek naar een stage bij een toonaangevend bedrijf uit Varsseveld? Dan ben je bij Innovar aan het juiste adres. Contour Advantage Systems, Van Raam en Waterkracht zijn altijd op zoek naar jong talent waarmee zij kunnen blijven innoveren. Innovar staat op de Talententuin wanneer je binnenkomt direct links om de hoek. Innovar heeft een eigen stand waar de bedrijven worden vertegenwoordigd met alle stage- en afstudeeropdrachten van de bedrijven.

Lees meer…

Pagina's