Maak kennis met... Mandy

Dag allemaal,

Mijn naam is Mandy Stokkers en woon in Eibergen. Ik ben vierdejaars en volg de opleiding HTD (Human Talent Development) bij Saxion Hogeschool in Deventer. Dit is een uitstroomrichting van HRM. Kort gezegd houdt dit in dat ik me graag bezig houd met de wensen en behoeften van mensen binnen en buiten organisaties, wat betreft hun loopbaan.

Mijn afstudeerplek is bij Waterkracht. Hier ben ik bezig met een functiebeschrijving vormen die past bij de organisatie. Dit houdt in dat ik onderzoek doe naar het type organisatie, de cao-bepalingen en de behoeften vanuit de organisatie m.b.t. het beschrijven van functies. Waterkracht ontvangt na het onderzoek een voorbeeldfunctiebeschrijving met ontwerpcriteria die zij kunnen gebruiken bij het beschrijven van functies, passend bij de organisatie.

Het is interessant om tijdens interviews meer te weten te komen over Waterkracht en de bijdrage die het personeel levert aan de organisatie. Het personeel is tenslotte de succesfactor van de organisatie.

Waterkracht geeft mij de vrijheid om mijn onderzoek goed te kunnen uit voeren en ondersteunt daar waar nodig. Ik heb daarnaast veel steun aan de begeleiding vanuit Innovar.

Groet,

Mandy Stokkers

 

Soort: