Maak kennis met... Korinda

Mijn naam is Korinda en voor mijn afstuderen van de opleiding Industrieel Product Ontwerpen heb ik de afgelopen 5 maanden bij het bedrijf Van Raam gewerkt aan het herontwerp van de cockpit, het bedieningspaneel van de trapondersteuning.

Nu deze tijd erop zit, ben ik klaar met mijn afstudeerstage bij Van Raam en heb ik mijn eerste officiële werkdag er alweer op zitten. Ik ben namelijk geslaagd én ik heb een baan bij Van Raam als R&D medewerker, helemaal super dus!

Ik heb een ontzettend leuke tijd gehad als stagiair en verheug me op de komende tijd als collega. Het project van het herontwerp van de cockpit is goed verlopen, dit mede dankzij de behulpzame collega’s en de goede begeleiding die ik hier heb gehad. Een groot voordeel bij Van Raam is dat de productie, assemblage, montage, ontwikkeling etc. onder één dak zit, hierdoor leer je ook veel van het gehele proces. Als student wordt je erg serieus genomen. Ze gaan dan ook verder met het eindontwerp van de cockpit, die ik zelf, binnen Van Raam, verder uit mag werken.

Soort: