Innovar op de Talententuin 2016

Morgen is het weer zover: de Talententuin. Innovar is dit jaar wederom van de partij op de Talententuin bij de DRU in Ulft. Ben je op zoek naar een stage bij een toonaangevend bedrijf uit Varsseveld? Dan ben je bij Innovar aan het juiste adres. Contour Advantage Systems, Van Raam en Waterkracht zijn altijd op zoek naar jong talent waarmee zij kunnen blijven innoveren. Innovar staat op de Talententuin wanneer je binnenkomt direct links om de hoek. Innovar heeft een eigen stand waar de bedrijven worden vertegenwoordigd met alle stage- en afstudeeropdrachten van de bedrijven. Mocht je voor de Talententuin al willen weten wat voor een stages en afstudeeropdrachten we hebben kijk dan op deze site (www.innovar.nl) Daarnaast maakt Innovar deel uit van de innovatiehubs. Die staan direct naast Innovar. Innovar is de oudste bestaande innovatiehub.  Download hier de plattegrond om te zien waar je Innovar kan vinden.De Achterhoekse Talententuin   Datum: Vrijdag 25 november 2016 Tijd: 10:30 -  16:30 uur Locatie: ICER – DRU Indsutriepark, Hutteweg 32, 7070 AB Ulft   Op de Talententuin..

  • Zijn er inspirerende en spraakmakende sprekers zoals Humberto Tan!
  • Maak je kennis met 50 Achterhoekse bedrijven die stages, afstudeeropdrachten en/of startersfuncties aanbieden.          
  • Kun je deelnemen aan leerzame workshops en presentaties op het Talentenpodium.          
  • Vertelt Gert-Jan Hospers, professor van universiteit Twente, over succes in de Achterhoek.        
  • Is Nederlands Kampioen Pitchen, Jour Schoemaker (26 jaar), aanwezig om te vertellen over de waarde die een goede pitch hem heeft opgeleverd.
  • Is de toegang geheel gratis!    

Bestel Gratis kaarten voor de TalententuinBen je benieuwd naar jouw carrièrekansen in de Achterhoek? Kom naar de Talententuin en vind jou stage, afstudeerstage of startersfunctie.Wil je deelnemen aan de Achterhoekse Talententuin? Bestel dan gratis je kaarten via de site van de Achterhoekse Talenentuin.          

Soort: