De bedrijven achter Innovar

Contour Advanced Systems
Contour Advanced Systems (CAS) is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van Speciale Systemen. Door een jarenlange ervaring is CAS in staat diverse totaaloplossingen voor verschillende opdrachtgevers over de hele wereld te bouwen. Interessant is dat het werk nooit hetzelfde is. De projectdiversiteit maakt dat CAS op het gebied van engineering altijd volop in ontwikkeling is.

Wil jij graag met je (technische) kennis meemaken hoe zo'n technisch project tot uitvoering wordt gebracht, dan heeft Contour altijd stageplekken beschikbaar! Klik hier voor meer informatie..

Van Raam
Van Raam is producent van unieke aangepaste fietsen. Van Raam maakt kwaliteitsfietsen voor volwassenen en kinderen met een lichamelijke beperking of mensen die meer zekerheid en stabiliteit zoeken bij het fietsen. Al meer dan 100 jaar maakt Van Raam aangepaste fietsen, de laatste jaren vanuit Varsseveld.

Heb jij interesse in de aangepaste fietsenmarkt, kijk dan bij het bedrijfsprofiel. Klik hier voor meer informatie..

Waterkracht
Waterkracht importeert, ontwerpt en fabriceert professionele hogedrukreinigingsmachines en -installaties. De jarenlange ervaring (ruim 40 jaar), het uitgebreide assortiment en het uit voorraad leveren maakt Waterkracht niet alleen de specialist voor het oplossen van hogedrukreinigingsvraagstukken, maar ook een totaal leverancier.

Spreken de hogedrukinstallaties van Waterkracht je aan, kijk dan ook even in het bedrijfsprofiel. Klik hier voor meer informatie..