Contour Advanced Systems

Contour Advanced Systems (AS) is een groeiende internationale dienstverlener (met meer dan 100 jaar ervaring) gericht op het leveren van kwaliteit en duurzame totaaloplossingen. Het bedrijf vertaalt innovatieve technologische kennis in de beste oplossing voor haar opdrachtgever. Contour AS werkt als een ketenmanager, waardoor het dus alle disciplines in huis heeft om de high-tech producten volledig zelf te produceren. 

Contour maakt - als projectmanager - steeds andere producten. Door de jarenlange ervaring is Contour gespecialiseerd in de volgende projecten: high-tech containers (bijv. voor mobiel datacenters), aanpassen van speciale voertuigen, elektronische installaties, speciale 19inch server behuizingen, speciale bekabeling & ICT/Telecom projecten. De projectdiversiteit maakt dat Contour op het gebied van engineering altijd volop in ontwikkeling is. Voor meer info, kijk op de website.

Contour heeft iedere periode behoefte aan technische studenten (zoals werktuigbouwkunde of mechatronica).
Veel studenten hebben de afgelopen perioden dan ook een technische opdracht gedaan, zoals het ontwikkelen van een nieuw navigatiesysteem. Studenten hebben Contour ook geholpen bij het implementeren van een nieuw ERP-pakket.

Interesse? Hieronder staan de actuele vacatures!